Hej! Jag heter Simba och jag BOR här. Det är jag som bestämmer, fast det är en del som inte fattar det. Du kan få se bilder på alla dom andra om du vill. Dom är stora och ganska snälla. I alla fall ibland. Fast dom tror att jag ska springa när dom kommer rusande. Det gör jag ibland. Fast bara på skoj. Hej då!

Hej! Jag heter Sandy och Jag var här allra först. Nu är vi tre hundar och två katter. Jag kommer från Wedeltas kennel, min mamma heter Penny och min pappa heter Alfons.

Detta är Alfons, Sandys pappa.

Hej! Jag heter Ricko och är en stor vacker cockerhane. På kortet är jag 13 månader. Jag är lika snäll som jag ser ut och min matte är jättestolt över mej. Hej då!

Detta är "Joker" Love cox´s first choice, Rickos pappa.

Hej! Jag heter Lina, men min matte brukar kalla mej för Fina-Lina. Säker förstår du varför. Matte säger också att jag är en riktig liten Supersöting. Det tycker jag att hon är också. På kortet är jag bara fem månader. Min pappa heter Manacas On The Road, men kallas Otto.

Det här är MINA bollar... BARA Mina...

Lina, snart sex månader, pÅ väg till sin första utställning. Mest liknar hon väl en liten New Founlandvalp.

Ricko 5 månader.

Här är Ricko (5,5 månad) med sin mamma Sandy.

Ricko ca:5 månader.

Ricko vaktar hönor...

Ricko 14 månader.

Jag heter Zelda och jag får plats i brödkorgen...

Det får jag också!!! Så det så!

Har du borstat tänderna min son? Jaaaa! Se själv!... Natti Natt!

Sandy kopplar av efter att ha nattat Ricko.

Finns det hjärterum, finns det stjärterum.

Här är alla barnen från Sandys andra kull, sju veckor gamla. Från vänster... Lycka, Majblomma, Liv, Måne, Sol, Vårvind och Dag.

Här är Fina-Lina, fyra veckor.

Jag heter Lycka. Men min nya matte kallar mej för Stina. Egentligen skulle jag bott kvar här, fast min mamsa var rädd att det skulle bli för många hundar här. Därför flyttade jag till Jessica. Det är bra hos Jessica också, fast min Mamsa säger att jag är det allra sötaste och goaste som finns. Presis som en go liten marchmallow. Puss! Puss! Mamsen.

Här är den lilla söta Dag. Han flyttade till Vänersborg. På bilden tar jag adjö av honom. Han är tolv veckor på bilden. Inte lätt att lämna ifrån sej sina barn. Men samtidigt helt omöjligt att behålla dom allihop.

Lilla Sol (10 veckor) flyttar i dag. Å! Vad det är svårt att se in i dessa ögon...

Liv (Astrid) 9.5 vecka. Hon bor bara ett stenkast härifrån. Tänk vilken tur.

Hej då lilla Liv! Nu är du 12 veckor och flyttar till Ann. Jag vet att du får det bra och att vi snart ses igen.

Liv ska nu kallas för Astrid.

Här är lilla Måne, (Bella) nytrimmad och fin, med sin matte Madeleine. Måne var den första valpen som föddes och då var det fullmåne. Därav fick hon sitt namn. På kortet är hon 7,5 månad.

Jag heter Vårvind, men kallas för Bella. (7,5 mån) Jag är också syster till Lina. Nu bor jag i Norge. Har du sett vilket fint hjärta jag har på sidan.

Vinden 7,5 månad.

Vinden 7,5 månad

En gång för längesedan, bodde jag också här. Nu är jag en liten hundängel och busar runt bland alla fluffiga moln och leker med mina nya kompisar. På bilden lekte jag och min matte kurragömma. Hon sa... Vaaaaar är Mandy och då gömde jag mej och hon hade ingen aning om vart jag hade tagit vägen... Hej då!

Hej! Jag heter Jim och jag gillar att vara här. Ibland passar Eva mej och samtidigt hjälper jag henne att tvätta golvet. Jag blöter ner och hon torkar... Jag tycker också om att leka med Lina. Hon är jättesöt, tycker jag.

Här är en bit av våran tomt...

Är man stor, måste man också vara väldigt snäll...

Här är jag barnvakt.

Varsågod! Ta en bulle...

Ta en tårtbit också!

Nu blev d allt rädd va!? Så här stora laxar kan man få här i Onsala. Min äldsta son, bra stolt, drog upp den på laxpremiärdagen år -07

Och sen blir det sommar!

Vinden.

Med nya valpar.

...att glädjas åt.

Att brottas med sina syskon är väl det bästa som finns.

Eros 3 veckor.

Ricko, en månad.